Betonnen Aanrechtbladen

betonnen aanrechtblad

Productie

Voor de productie van betonnen aanrechtbladen gebruiken wij een betonrecept dat we zelf hebben ontwikkeld. Het is het resultaat van jarenlang uitproberen en bijschaven, totdat we uiteindelijk de ideale formule hadden. In plaats van het gangbare betonstaal verwerken wij glasvezels met een beschermlaagje erom in ons mengsel – reguliere glasvezels worden ‘opgegeten’ door het cement.

Zo kunnen we grote en lange betonnen keukenbladen uit één stuk maken, zonder dat ze gaan scheuren. Door de kern van polystyreen (piepschuim) in aanrechtbladen dikker dan drie centimeter zijn deze bovendien aanzienlijk lichter. We impregneren ze met een speciale coating, daardoor wordt uw betonnen aanrechtblad perfect beschermd tegen vlekken, met behoud van de specifieke betonstructuur.

Op maat gemaakt

Geen keuken is hetzelfde, ook die van u niet. Zelfs geen hoek is precies 90°. Daarom bestaat er voor ons niet zoiets als een standaard betonnen keukenblad. Wij meten uw aanrechtblad bij voorkeur altijd zelf in en vervaardigen het met de hand. Zodat het straks precies past.

Submit your review
1
2
3
4
5
Submit
     
Cancel

Create your own review

Average rating:  
 0 reviews