Betonnen Keukenblad

Bent u op zoek naar een uniek met de hand gemaakt betonnen keukenblad? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Onze betonnen keukenbladen kennen geen standaard maten. Iedere keuken is weer anders, zelfs geen hoek is precies 90°. Elk betonnen aanrechtblad wordt dan ook naar wens, op maat, met de hand gemaakt en afgewerkt in het atelier van 8R BETONDESIGN.

 

Betonstructuur blijft behouden

 

Door toevoeging van pigmenten wordt de kleur bepaalt, kleurstalen zijn te zien in onze showroom. Verder worden alle betonnen keukenbladen met een speciale coating geïmpregneerd tegen vlekken. Het karakter van de betonstructuur blijft echter behouden.

Uniek betonnen keukenblad

 

Om een betonnen keukenblad te vervaardigen, maken wij gebruik van ons eigen unieke gebrouwen recept, dat we na jaren van onderzoek en uitproberen hebben samengesteld. Wij gebruiken GFRC. Dit is glasvezel versterkt beton, dat bestaat uit speciale gecoate glasvezels, want normale glasvezels zouden worden “opgevreten” door het cement. Daarnaast zijn onze betonnen aanrechtbladen die dikker dan 3 cm zijn, voorzien van een kern van EPS platen. Dit heeft als groot voordeel dat we grote en lange bladen uit één stuk kunnen maken, zonder dat er scheurvorming optreedt bovendien is het gewicht vele malen lager (ca. 51 kg per m2).

TIP: Vraag ook naar de mogelijkheden voor een totale op maat gemaakte keuken!