Betonnen Meubels & Producten

Bent u op zoek naar een speciaal en uniek betonnen meubel? 8R BETONDESIGN maakt in opdracht van bedrijven en particulieren betonnen meubels en objecten. Wij laten u graag inspireren door uw idee. Met onze creatieve kijk op beton, voegen we iets speciaals toe aan uw interieur, winkel, kantoor of tuin.

 

Mogelijkheden zijn oneindig

 

Beton is zo’n mooi product, je kunt er oneindig mee stoeien. Het is allang niet meer alleen het constructieve wat we kennen van beton. Van een oer- en vormloze brij, kan vrijwel elke vorm worden omgezet tot een vaste massa. De mogelijkheden voor creatieve expressie zijn eindeloos.

 

Unieke betonnen meubels

Nadat wij een betonnen tuinmeubel voor u hebben ontworpen, wordt het door ons met de hand gemaakt en afgewerkt in de werkplaats van 8R BETONDESIGN. Van een betonnen aanrechtblad tot grafmonument, alles is mogelijk.

Betonnen aanrechtbladen

Onze betonnen aanrechtbladen kennen geen standaard maten. Iedere keuken is weer anders, zelfs geen hoek is precies 90°. Elk aanrechtblad wordt dan ook naar wens, op maat, met de hand gemaakt en afgewerkt in de werkplaats van 8R BETON.

Meer informatie

Betonnen grafstenen

Sinds kort maken we ook grafmonumenten naar eigen idee of met behulp van een ontwerpster die iets persoonlijks kan ontwerpen. Een betonnen grafmonument heeft een prachtige natuurlijke uitstraling die rust uitstraalt en bovendien duurzaam is.

Meer informatie

Betonnen tuinmeubelen

Onze tuinmeubels zijn puur en natuurlijk en maken u tuin helemaal af. Een tuinmeubel komt pas echt tot zijn recht wanneer beton wordt toegevoegd. Voordeel van het gebruik van beton voor uw tuinmeubels is dat deze tegen weer en wind bestand zijn.

Meer informatie

Betonnen wastafels

Ook onze betonnen wasbakken zijn uniek te noemen. Al onze wasbakken worden op maat gemaakt in de vorm die u wenst. Van een klein fonteintje dat precies tussen twee muren past, tot een wastafel eventueel met houten onderkast, over de gehele breedte van uw badkamer.

Meer informatie

Betonnen lampenkappen

Wij maken betonnen lampen, een halve bol met een doorsnede van 90 cm. De volgende wordt zelfs 120 cm doorsnede. Deze lamp is voorzien van een speciaal lichtarmatuur.

Meer informatie

Betonnen wasbakken

Ook onze betonnen wasbakken worden naar wens, op maat met de hand gemaakt en afgewerkt in de werkplaats van 8R BETONDESIGN.

Meer informatie