Garantiebeleid

Alle producten worden specifiek met de hand voor de klant geproduceerd. De klant wordt ingelicht over onderhoudsadvies en eigenschappen van beton.

Zodra het product uit handen van 8R BETONDESIGN is, is er geen zicht meer op hoe er om gegaan wordt met het product en kan zij niet garant staan voor beschadigingen ontstaan door gebruik van het product.

Op haarscheurtjes, luchtbellen, vlekken en kleurschakeringen, wordt geen garantie op geboden.

Bij breuk en diepe scheuren, kan er sprake zijn van een fabrieksfout/of montagefout.

Wanneer er sprake lijkt van een fabrieksfout/of montagefout, wordt dit bepaald aan de hand van aangeleverde informatie van de klant inclusief beeldmateriaal van de schade. De experts van 8R BETONDESIGN maken op basis hiervan een analyse van het probleem en komen dan met een advies, of waar mogelijk met een oplossing. Indien noodzakelijk zal een expert van 8R BETONDESIGN ter plaatse een inschatting komen maken van de geleden schade.

8R BETONDESIGN verleent garantie tot en met de aflevering/montage.

Bij een duidelijk aanwijsbare fabrieksfout/fabrieksprobleem verleent 8R BETONDESIGN, garantie met een uiterste termijn van 12 maanden na levering.

Elk product wordt voor u met de hand op maat gemaakt en daarom is elk product uniek. Uw product kan om die reden afwijken van wat u op de foto of in de fabriek hebt gezien. Op deze verschillen kan niet worden gereclameerd.